Oud ijzer actie op zaterdag 28 maart en 4 april AFGELAST Oud ijzer actie op zaterdag 28 maart en 4 april AFGELAST
Binnenkort houden we een ‘oud ijzer’ actie voor 0529 Unites. We verzamelen dan koper, brons, messing, lood, zink, aluminium, RVS, widia, schroot, accu’s (zonder lekkage), etc.
Wilt u ons helpen de komende weken oud ijzer op te sporen en te sparen? U kunt dat op 28-3 en 4-4 tussen 9:00 en 12:00 uur brengen naar een inzamelpunt op het kerkplein in Dalfsen.
Heeft u te veel om te brengen, dan komen we het bij u ophalen. Stuur een mailtje naar 0529unites@gmail.com en wij doen de rest.  
Ook voor oud ijzer van bedrijven houden we ons natuurlijk aanbevolen. We benaderen zelf een aantal bedrijven, maar als u goede contacten heeft of een gouden tip, dan zeggen wij geen nee. 0529 Unites bedankt u voor de medewerking!

Over 0529 Unites
0529 Unites is een groep jongeren uit Dalfsen die aankomende zomer voor de tweede keer ruim een week naar Roemenië gaat om te helpen. Ze noemen zichzelf ‘0529 Unites’, wat zoveel betekent als ‘Dalfsen verbindt’. In Roemenië gaan ze werken bij Casa Ana van oud-dorpsgenoot Jorrit Zelle en zijn vrouw Ellen. Casa Ana is een inloophuis voor zigeunerkinderen en staat in het plaatsje Petelea. Vorig jaar hebben we veel weten te realiseren in en om Casa Ana. Dat willen we deze zomer vervolgen. Daar is behoorlijk wat geld voor nodig. Door middel van verschillende projecten wil 0529 Unites geld bij elkaar brengen om het doel te realiseren.
Bent u benieuwd naar andere acties en plannen, houd dan de Facebookpagina in de gaten: www.facebook.com/0529unites. Via deze pagina wordt u op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.

terug