0529 Unites lanceert Pieten-actie 0529 Unites lanceert Pieten-actie


Wilt u met sinterklaas cadeautjes geven aan familie of vrienden en u wilt dat niet zelf doen, maar u kent niemand die dat voor u kan doen? Dan heeft 0529 Unites de oplossing voor u. Wij komen langs in pietenpak om uw cadeautjes langs te brengen tegen een kleine vergoeding. De pieten zijn op 3 dagen actief: 1, 5 en 7 december. Mocht een andere dag de voorkeur hebben, neemt u dan contact op en dan wordt gekeken of we u kunnen helpen.

Als u van deze actie gebruik wilt maken, kunt u ons bereiken door een mail te sturen naar of ons te berichten op onze facebookpagina. Het is handig als er een telefoonnummer er wordt bij gezet voor verder overleg.

0529 Unites is een groep jongeren uit Dalfsen die aankomende zomer ruim een week naar Roemenië gaat om te helpen. Ze noemen zichzelf ‘0529 Unites’, wat zoveel betekent als ‘Dalfsen verbindt’. In Roemenië gaan ze werken bij Casa Ana van oud-dorpsgenoot Jorrit Zelle en zijn vrouw Ellen. Casa Ana is een inloophuis voor zigeunerkinderen en staat in het plaatsje Petelea. Het doel is om in en rond Casa Ana allerlei klussen op te pakken. Daar is behoorlijk wat geld voor nodig. Door middel van verschillende projecten wil 0529 Unites geld bij elkaar brengen om het doel te realiseren.

Bent u benieuwd naar andere acties en plannen, houd dan de Facebookpagina in de gaten: www.facebook.com/0529unites. Via deze pagina wordt u op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.
terug