Jeugdraad Jeugdraad

De jeugdraad is de overkoepelende commissie in het jeugdwerk. De jeugdraad coördineert activiteiten, financiën en communicatie van het jeugdwerk, stimuleert onderlinge verbondenheid en legt verantwoording af aan de kerkenraad.
De jeugdraad bestaat uit jeugdambtsdragers, vrijwilligers in het jeugdwerk en de kerkelijk jeugdwerker.
De jeugdraad bestaat uit:
Herwi Westera, jeugddiaken
jeugdouderling (vacant)
Marjolein Dekker
Hermy Bredewold, kerkelijk werker

De volgende activiteiten vallen o.a. onder de jeugdraad:
Jaargroep Oudleusen
Tienerkerk
12+ Jaargroepen

Jeugdwerk Jeugdwerk

Hallo daar!!!
Zou leuk zijn wanneer je er weer bij bent!
Bij deze ben je van harte uitgenodigd, je bent welkom.
Naast de diverse activiteiten zijn er natuurlijk ook de wekelijkse activiteiten:
Iedere zondag is er kindernevendienst en kinderoppas in de Overkant in Dalfsen en in de Wiekelaar in Oudleusen
Iedere donderdagavond is er meisjesclub (8 t/m 12 jaar) in de Wiekelaar in Oudleusen
Iedere vrijdagavond is er jongensclub (8 t/m 12 jaar) in de Wiekelaar in Oudleusen
Heb je een vraag of wil je meer weten over een activiteit, neem dan gerust contact op, ook wij zullen je actief blijven informeren. Bij vragen kun je mailen naar een van de leden van de jeugdraad:
Herwi Westera       email
Marjolein Dekker    email
Hermy Bredewold   email

Wij wensen jullie veel plezier en ontmoeting toe in het nieuwe seizoen.