Kindermoment voor de diensten van 7 maart Kindermoment voor de diensten van 7 maart

Hierbij wordt kind op zondag en nu het gezinsboekje Levensweg aangehouden.

Erik Smid en Miriam Veldkamp doen de sketches namens de kindernevendienst (filmpje over Ed en Mien) en deze keer zal Tessa Hartkamp het kinderverhaal (Wie maakt me los?, Johannes 2: 13-22) voorlezen. Gevolgd door een lied: Met open armen.

Heilig huis
Jezus verjaagt de handelaars van het tempelplein. Hij zegt dat ze een markt maken van het huis van zijn Vader. Op het andere werkblad werken kinderen aan heilige huisjes.

Werkblad 1 Waar word jij heel erg boos van? Zo erg dat je dat met een bezem weg wilt vegen?? Is het iets dat niet past bij God? Teken er over op het werkblad.

Werkblad 2: Dit is een bouwplaatje van een kerk. In dit huisje mag je schrijven. Je mag hier de antwoorden op de volgende vragen neerzetten en daarna knippen en plakken.

Wat zijn vandaag de heilige huizen, huizen van God? Waar herken je zo’n huis aan? Wat vindt jij passen bij een heilig huis? Welke vorm, kleur? Wat staat er in? En waarvoor wordt het huis gebruikt?
Veel plezier.

Met vriendelijke groet,
Ook namens de kindernevendiensten en jaargroepen
Hermy Bredewold