Kindernevendienst Dalfsen extra Kindernevendienst Dalfsen extra

Rainbow de Duif
We leven met elkaar toe naar het feest van een nieuw begin. Pasen, Jezus’ liefde leert ons dat we steeds weer een nieuwe start kunnen maken. Opnieuw beginnen is niet altijd makkelijk en een steuntje in de rug van anderen kan helpen. Daarom vraagt Kerk in Actie in de veertigdagentijd steun voor projecten die nieuwe hoop kunnen bieden, zodat naasten dichtbij en ver weg een nieuw begin kunnen maken. Iedere zondag vertelt Rainbow de Duif in de Grote kerk aan de kinderen en volwassenen waar de collecte voor bedoeld is. Rainbow is een knuffel en het symbool van Kids in Actie, het kinderlabel van Kerk in Actie. Tevens zingen we elke week het collectelied, welke speciaal voor deze Veertigdagentijd is geschreven.

Veertigdagentijd Spaardoosje
De spaardoosjes zijn speciaal door Kerk in Actie ontworpen en worden op zondag 10 april bij de uitgang door de kinderen van de KND uitgedeeld aan alle gemeenteleden. We sparen voor Stichting Twentse Wensambulance. Het inleveren van het doosje kan op zondag 14 april (Palmpasen) en op zondag 21 april (Pasen) in de Grote Kerk. Gemeenteleden die de diensten thuis beluisteren hebben het spaardoosje ontvangen bij de Kerkgroet. Hun spaardoosje kan in de Stille week worden opgehaald door één van de kinderen van de KND. Wilt u hiervan gebruik wilt maken? Dan kunt u zich aanmelden bij Els Sikkema (06-44598656).