Nacht van het gebed Nacht van het gebed

  
Nacht van Gebed in Dalfsen
Bid 21 op 22 juni voor vervolgde christenen in De Hoeksteen, NGK, Polhaarweg 34, Dalfsen.

Wereldwijd worden ruim 245 miljoen christenen vervolgd omdat ze geloven in de Here Jezus. Zij vragen keer op keer om gebed. Om daaraan gehoor te geven houdt Open Doors jaarlijks een Nacht van Gebed op diverse locaties in Nederland. Met opzet ’s nachts omdat juist dan veel vervolgde christenen het extra zwaar hebben. Bid mee!

Als christen maken we deel uit van hetzelfde Lichaam van Christus. Bid je mee voor je broers en zusters zoals Hea-Woo uit Noord-Korea, Nadhir uit Noord-Afrika en Mojtaba uit Iran?

Kom naar de Nacht van Gebed voor de vervolgde kerk van 21op 22 juni in de Nederlands Gereformeerde Kerk te Dalfsen.De Nacht begint om 20.00 uur (koffie om 19.45 uur) en duurt tot 04.00 uur. Tijdens de Nacht horen en zien we verhalen uit onder meer Pakistan, Syrië, Noord-Korea, de Filipijnen, Noord-Afrika en Nigeria en bidden we voor vervolgde christenen. 

Er is ook gelegenheid een kaart ter bemoediging te schrijven aan een vervolgde christen; voorbeeldteksten in verschillende talen aanwezig. Men kan ook een bijdrage doen voor het werk van Open Doors in de collectebus bij de uitgang.

Kom naar de Nacht van Gebed om medechristenen te steunen!Je kunt er ook voor kiezen om een deel van de Nacht mee te bidden. Dat hoeft niet perse hardop, dat kan ook in stilte. Schuif gerust aan!

Neem voor vragen contact op met:   / 0529-434203 of Gerard Vonk,  / 0529-432423
Meer informatie: www.opendoors.nl/nacht

terug