Online Sing-in 5 juli Online Sing-in 5 juli


De Sing-in van 5 juli is een livestream uitzending via Kerkdienstgemist en met alleen geluid via Kerkomroep. Het thema is: Hou vol! 
De periode van afstand houden en beperkingen duurt lang en is soms moeilijk vol te houden. Ook mogen we elkaar bemoedigen om ons vertrouwen op God vol te houden. Samen willen we ervan zingen: thuis en met enkele mensen in de kerk. Henriëtta Kuipers zal de Sing-in presenteren.
De band die de samenzang begeleidt bestaat uit: Floris Meerveld (piano en zang), Jan Kramer (gitaar en zang), Edwin Vetkamp (basgitaar), Esmée de Jong (zang), Henriëtta (zang) en Nanette Jansen (zang).

De kinderen kunnen in elk geval Weet je dat de Vader je kent en Maak een vrolijk geluid voor de Heer meezingen. Bovendien is er voor hen een kleurplaat Hou vol! te downloaden zodat ze kunnen kleuren tijdens de overige liederen.

Een mooi moment in elke Sing-in is de gelegenheid om een verzoeknummer op te geven. Dat zal ook in deze Sing-in mogelijk zijn. Tijdens de collecte kan men een Whats app berichtje sturen naar het telefoonnummer dat in de dienst zal worden genoemd.

Op www.pgdalfsen.nl tref je ook de liturgie aan met het keuzeblad voor de verzoeknummers. Mensen die de Kerkgroet ontvangen krijgen een en ander op de mail toegezonden. En het is de bedoeling dat de liedteksten meelopen over het beeld.

De Sing-in begint om 10.00 uur; vanaf 9.50 kan men inschakelen. Vóór 10.00 uur beginnen we met het lied Jezus Overwinnaar. We hopen dat iedereen thuis wil meezingen of in een grote tuin met een paar bekenden, zodat we zingend ons geloof mogen delen en blijdschap mogen ervaren vanwege God, die ons zijn liefde geeft. 

Meer info: 0529-434203
terug