Sing-in Livestream Sing-in Livestream


Vanuit de Grote Kerk wordt op zondagavond 25 oktober een Sing-in verzorgd. Deze wordt via livestream uitgezonden op Kerkomroep.nl
Het thema is: ‘Jij bent bijzonder’. Ieder mens is uniek maar ieder mens is ook bijzonder. Het is goed om dat eens tegen elkaar te zeggen. Henriëtta Kuipers zal de Sing-in presenteren.
Voor deze dienst is geen opgave mogelijk om aanwezig te zijn. Het is de bedoeling om thuis mee te zingen. Zoals we gewend zijn zullen we ook een aantal kinderliederen zingen.
In de Sing-in is op een bepaald moment gelegenheid een lied op te geven van het keuzeblad. Daartoe kan een whatsapp berichtje gestuurd worden naar het nummer dat in de dienst genoemd wordt.
Het keuzeblad en de liturgie staan op de website en worden ook met de Kerkgroet meegestuurd.
De teksten van de liederen kan men tijdens de livestream onder in beeld meelezen.

De band bestaat uit: Wim van Lenthe (piano), Leonardo van Lenthe (viool), Jan Kramer (gitaar), Edwin Vetkamp (basgitaar), Joke van Lenthe, Marjolein Dekker en Esmee, Henriëtta Kuipers en Esmée: zang. 

De 1e collecte waaraan via Scipio gegeven kan worden is bestemd voor de vluchtelingen van kamp Moria. Kerk in Actie zal zorgen dat het geld daar terechtkomt.
De Sing-in begint om 18.30 uur.
Vooraf zal het lied Jezus Overwinnaar klinken.
terug