Sing-in 23 februari Sing-in 23 februari

Op zondagavond 23 februari wordt er in de Grote Kerk een Sing-in gehouden.
Thema is: ‘Volg je Mij?’. Henriëtta Kuipers presenteert de Sing-in; er is geen preek. De band bestaat uit: Floris Meerveld (piano), Arvid Kwakkel (gitaar), Linda Holsappel (dwarsfluit), Leonardo van Lenthe (viool), Edwin Vetkamp (basgitaar) en Harm Jan Sietsma (drums). De liederen worden vocaal ondersteund. Bij de kinderliederen mogen de kinderen op het podium meezingen. Er is gelegenheid om een keuzelied op te geven uit de bundel Hemelhoog, voorkeurslijstjes aanwezig. Alle liederen zullen worden geprojecteerd. De toegang is vrij. De collecte die gehouden wordt is bestemd voor hulp aan de straatkinderen in Ethiopië.
De Sing-in begint om 19.00 uur en na afloop is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie, thee en limonade.

Info: 0529-434203

Klik hier voor de Liedteksten van de Sing-in