Sing-in 27 oktober Sing-in 27 oktober

Op zondagavond 27 oktober wordt er in de Grote Kerk een Sing-in gehouden. Thema is: ‘Wees sterk en moedig’. Jozua zei dit tegen het volk Israël toen ze op de drempel stonden van het beloofde land. Ze hadden reuzen gezien en heel dikke muren. Ze wilden eigenlijk liever in de woestijn blijven. Als we zelf ‘reuzen‘ op ons pad ontmoeten, mogen we bedenken dat God bij ons wil zijn. De liederen zijn voor een groot deel gekozen uit Hemelhoog, de protestants evangelische liedbundel, maar ook uit het Liedboek en uit Opwekking. Henriëtta Kuipers presenteert de Sing-in; er is geen preek. De band bestaat uit: Floris Meerveld (piano), Jan Kramer (gitaar), Linda Holsappel en Marlissa Dijk (dwarsfluit), Leonardo van Lenthe (viool) en Edwin Vetkamp (basgitaar). Bij de kinderliederen mogen de kinderen op het podium meezingen. Er is gelegenheid om een keuzelied op te geven uit Hemelhoog, voorkeurslijstjes aanwezig. Alle liederen zullen worden geprojecteerd. De collecte die gehouden wordt is bestemd voor St. Edukans: vluchtelingkinderen uit Syrië weer naar school helpen. De Sing-in begint om 19.00 uur en na afloop is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie, thee en limonade.