Sinterklaasactie Humanitas Sinterklaasactie Humanitas
Beste gemeenteleden,

De diaconie wil, net als voorgaande jaren graag weer meedoen aan de Sinterklaasactie voor de minima.
Een cadeautje voor een kind dat anders geen cadeau zal krijgen.
Deze actie is al vele jaren een groot succes. Daarom willen we ook dit jaar weer meedoen.
Vanwege corona hebben we samen met Humanitas besloten er dit jaar een iets andere invulling aan te geven.
Cadeautjes kopen door u als gemeenteleden, is helaas niet verstandig. Om deze kinderen toch te kunnen verrassen met een cadeau, hebben we er voor gekozen dat Humanitas het sinterklaascadeautje gaat bestellen bij de plaatselijke winkeliers. Zij zullen deze voor 5 december bij de kinderen brengen.
Wanneer u de sinterklaasactie wilt ondersteunen, dan kunt u geld overmaken op rekeningnummer NL66RABO 0312 8068 92 t.n.v. De diaconie onder vermelding van Sinterklaasactie Humanitas.
We zouden het fantastisch vinden als u ook dit jaar weer mee wilt doen!
We rekenen erop dat we al deze kinderen weer blij kunnen maken.
Mocht er meer geld binnenkomen dan nodig voor de Sinterklaasactie, dan wordt dit gebruikt voor de zomeractie van Humanitad. Deze wordt ook ondersteund door ons als diaconie.
alvast heel hartelijk bedankt voor uw bijdrage.

namens de diaconie, Belie Morrenhof-Klei
e-mail: beliemorrenhof@gmail.com