Actie Vakantietas Bedankt!

Wat een groot succes is de actie vakantietas geworden dit jaar! Onvoorstelbaar hoe goed de actie is verlopen. Alle 233 strookjes waren binnen een mum van tijd uit gegeven. Ook zijn er prachtige donaties gedaan. Hiervan hebben we nog veel extra’s in de tas kunnen doen.

In de week voor de zomervakantie zijn de tassen rondgebracht. Wat hebben we weer veel positieve reacties ontvangen. Het is zo intens mooi om de blije gezichten van kinderen en ouders te zien. De gezinnen willen je wel duizenden keren bedanken.
Wij weten dan weer: hier doen we het voor. Het is hartverwarmend!

Dit jaar was de tas dan ook goed gevuld met speelgoed voor de kinderen van 0 t/m 12 jaar, een (voor) leesboek, ijscobonnen voor het hele gezin en alle benodigdheden voor pannenkoekenbakken.

Via deze weg wil ik graag de diaconieën van de kerken in Nieuwleusen en alle anderen hartelijk bedanken voor een bijdrage aan deze actie in welke vorm dan ook. Zonder deze samenwerking en spontane medewerking is het niet mogelijk de actie vakantietas te organiseren. We hebben dit jaar ook zeker gemerkt dat er veel gezinnen in aanmerking komen voor deze actie. Hoe triest dat eigenlijk ook is. De actie vakantietas is nog heel hard nodig ook voor mensen zo dichtbij in onze eigen gemeente. Daarom blijven we zeker deze actie nog organiseren en hopen dan  volgend jaar ook weer op uw enthousiaste medewerking.

In september beginnen we weer met de voorbereidingen voor de Sinterklaasactie die Humanitas wederom gaat organiseren in samenwerking met de diaconie van de Protestantse Gemeente Dalfsen. Doet u ook (weer) mee!|

Heeft u vragen of wilt u meer informatie u kunt mij altijd bereiken via : marian.humanitas@outlook.com
of  06 10 53 83 30.

Een hartelijke groet, Marian Bekedam