De Grote Kerk en de kerk in Oudleusen gaan weer open! De Grote Kerk en de kerk in Oudleusen gaan weer open!Nu er landelijk weer enige versoepelingen zijn, willen wij (ondanks dat het qua besmettingscijfers spannend blijft) ook volgen.

Op zondag 9 mei a.s. zullen onze beide kerken weer opengaan voor het max. aantal bezoekers van 30 personen (excl. medewerkers).
Welkom
         
Vanaf maandag 3 mei zal Kerktijd.nl opnieuw worden geactiveerd en kunt u een uitnodiging verwachten weer naar de kerk te komen. Wanneer u reeds in de eerdere periode voor dit systeem ingeschreven bent, dan is dit nog steeds zo. U hoeft zich niet opnieuw aan te melden. Bent u nog niet aangemeld in dit systeem en wilt u dit wel, dan kunt u de instructies hiervoor lezen elders op deze website.

Het is fijn dat we weer naar de kerk kunnen al zal de ontmoeting nog altijd op afstand zijn en gaan we na afloop van de dienst weer ieders zijns/haars weegs!

Tijdens de diensten leven we uiteraard alle voorzorgsmaatregelen nauwkeurig na! Zo houden we afstand, dragen we bij het verplaatsen een mondkapje, is er bij binnenkomst een triage en ontsmetten we onze handen. Ook is de garderobe gesloten, zijn de toiletten dicht, zingen we niet en worden plaatsen toegewezen door gastheren/-vrouwen. We verlaten de kerk op aanwijzing van o.a. de kosters. In het protocol en in de gebruiksplannen zijn alle details opgenomen.

Maak voor uzelf de afweging of u zich veilig genoeg voelt weer naar de kerk te komen. De aanvang van de ochtenddiensten is 10.00 uur. We blijven de diensten ook rechtstreeks online uitzenden. Daarnaast is er de mogelijkheid de diensten op een later tijdstip te bekijken.

NB: Op Hemelvaartsdag (donderdag 13 mei a.s.) blijven onze kerken dicht voor bezoekers. Er zal dan (om 10.00 uur) één onlinedienst worden gehouden vanuit de Grote Kerk in Dalfsen.


 
Van harte welkom aan iedereen die een uitnodiging hiervoor ontvangt.
Graag wensen wij u goede diensten!
terug