zondag 3 april 2022

Locatie:
 De Overkant
Tijdstip:

Kinderkerk 3 april: Uitnodigingen!
Het thema van deze Veertigdagentijd is: ben je klaar voor het feest? Tijdens de Veertigdagentijd bereiden de kinderen zich voor op de gezinsdienst tijdens Pasen. Tot nu toe hebben ze een grote feestslinger gemaakt met mooie versierde vlaggetjes en heeft de gemeente deze slinger uitgebreid met vlaggetjes met bemoedigende teksten. Ook hebben de kinderen Rainbow de duif aangekleed met prachtige feestkleding!
In de Kinderkerk van aankomende zondag 3 april gaan we ons verder voorbereiden op de Paasgezinsdienst. De kinderen gaan uitnodigingen maken om opa’s/oma’s, vrienden, familie en de rest van de gemeente uit te nodigen voor de dienst. Hopelijk zien we jullie allemaal weer 3 april om 10:00 uur in de Overkant voor een gezellige ochtend!