Passion 2024
Op 24 maart 2024 om 18.30, de avond van Palmpasen, zal in de Grote Kerk van Dalfsen een Passion worden uitgevoerd.
We kennen het allemaal wel van de televisie. De bekende Nederlanders die het lijdensverhaal zingen en vertellen in diverse steden van Nederland. Bijzonder is het dan om te ervaren hoe het verhaal van het lijden en sterven van Jezus door eigentijdse muziek en uitbeelding dichtbij komt en raakt.  
Twee jaar geleden is in de Grote kerk van Dalfsen voor de eerste keer op eigen wijze een soort alternatieve vertolking van de passion gedaan. Dit jaar willen we dit weer opnieuw doen. Hierbij willen we naast muziek ook diverse opnames van het paasverhaal maken. Het script ligt klaar, de playlist is bekend en de band is warm aan het draaien. Binnenkort worden in Dalfsen en Oudleusen opnames gemaakt met een hele groep jongeren van delen van het paasverhaal.
We zijn nog op zoek naar zangers voor het gelegenheidskoor! De repetities vinden plaats op 16 maart van 15.30 tot 17.00 en op 23 maart van 9.30-11.00. Lijkt het je leuk om mee te doen om in korte tijd wat moois in te studeren, meld je dan aan bij Wim van Lente op koorprojecten@gmail.com.
terug