Sing-in 24 oktober Sing-in 24 oktober

Sing-in 24 oktober
Op zondagavond 24 oktober wordt er in de Grote Kerk een Sing-in gehouden. Na anderhalf jaar de eerste Sing-in die we weer gewoon in de kerk kunnen houden! Wat geweldig dat we de gelegenheid hebben om samen lofliederen te zingen voor onze God, ons geloof in Hem te uiten, maar ook om bemoediging te mogen ontvangen. De liederen zijn gekozen rondom het thema ‘Trouw’. Marjolein Dekker presenteert de Sing-in. De teksten zullen worden geprojecteerd en bovendien zijn ze tegen die tijd te vinden op deze website om te printen voor wie dat wil. Ook is er tijdens de Sing-in gelegenheid een lied op te geven van een keuzelijst. De band die de liederen begeleidt bestaat uit: Floris Meerveld (piano), Jan Kramer (gitaar), Leonardo van Lenthe (viool), Christine van den Brink (percussie), Henriëtta Kuipers, Marjolein Dekker en Nanette Jansen (zang). Bij de kinderliederen mogen de kinderen op het podium meezingen. Men kan zonder aanmelden de Sing-in bezoeken. In de kerk is op ‘het koor’ ruimte om op afstand van elkaar te zitten. De collecte zal worden bestemd voor Center of Hope in Irak, van Open Doors: onderwijs aan kinderen, medische hulp voor iedereen en traumacursussen voor kerkleiders. Wie liever wil overmaken kan dat doen via de Skipio app of naar: NL 08 INGB 000000 77 33 t.n.v. St. Open Doors, Ermelo o.v.v. Doel: Center of Hope, Irak.
De Sing-in begint om 19.00 uur. Na afloop is er gelegenheid om koffie, thee of limonade te drinken en daarbij elkaar te ontmoeten.

Meer info: Bel: 0529-434203 of mail naar: singin.pgdalfsen@gmail.com