Stichting Kinderhulp Beregszasz Oekraïne

Lieve gemeenteleden,

Nadat ik afgelopen zondag 6 maart tijdens de kerkdienst iets verteld had over onze Oekraïense gastkinderen, zijn er ontzettend veel reacties bij ons gekomen om te helpen of steunen.

Hartverwarmend alle reacties en hulp die aangeboden wordt om de Oekraïense kinderen een zorgeloze maar vooral een veilige tijd te geven.
De kinderen zijn ondergebracht bij hun vertrouwde gastgezinnen.

Met onze stichting SKB (Stichting Kinderhulp Beregszasz) zijn ze hier vaker geweest.
Deze gastgezinnen hebben voldoende middelen en hulp om de kinderen op te vangen.
Willen jullie helpen met kleding en goederen, zoek dan een ander initiatief of depot voor hulp aan Oekraïne, wij zijn daar helaas niet op ingesteld.

Om de gastkinderen en hun families de komende tijd te ondersteunen is een financiële bijdrage van harte welkom.
Hiermee kunnen we de reis financieren, paspoorten en verzekeringen aanvragen, en de verdere basisbehoeften regelen!
Het bankrekeningnummer is NL31 ABNA 0565 3325 89 t.n.v. Stichting Kinderhulp Beregszasz.

Een warme groet,
Hans en Gea Pekkeriet.

Stichting Kinderhulp Beregszasz Oekraïne
Rietmansweg 5a