Nieuwe maatregelen Nieuwe maatregelen

In verband met de verlenging van de strenge lockdown blijven ook onze kerken tot nader order gesloten. De kerkdiensten worden alleen digitaal uitgezonden (dus helaas geen bezoekers in de kerk).

Wij willen hiermee solidair zijn met de samenleving en gehoor geven aan de oproep van de overheid om het aantal contacten met anderen zoveel mogelijk te beperken. De diensten worden vanuit zowel de Grote Kerk als de kerk in Oudleusen uitgezonden.

Laten wij als gemeenschap meeleven met elkaar en omzien naar elkaar

Deze woorden en hou vol blijven van kracht! Er is weliswaar een begin gemaakt met het vaccinatieprogramma, maar het zal nog een hele tijd duren voordat we weer terug kunnen naar “normaal”. Maar ja, wat is normaal…. En hoe zal het straks zijn. Hoe gaan we weer terug. Het zal niet meer zo zijn als daarvoor.
Wat we in ieder geval hopen, is dat het omzien naar en meeleven met elkaar blijft. Gelukkig zijn er veel mooie en ontroerende initiatieven waardoor het voor anderen toch een beetje licht blijft. Dank aan iedereen die zijn/haar steentje hieraan bijdraagt!

En Hij geeft licht
            Geeft licht
            Voor een uitweg uit het donker
            Voor wat er vaak niet is
            Dus geeft licht
            Geeft licht
            Geef alles wat je hebt
            Geef de liefde een gezicht.

Stef Bos